Бидејќи периодот за поднесување апстракти беше продолжен, ќе биде продолжен и периодот за рана уплата (регистрација) на учесниците до 31.03.2020 година.
Со раната уплата станувате потенцијален добитник на две карти за свечената вечера.
ПОБРЗАЈТЕ!

АВТОМАТСКА РЕГИСТРАЦИЈА СО САМАТА УПЛАТА.

 

 

Вид на учесник

Регистрација

 

ДО 31.03.2020

Регистрација

 

ДO 01.05.2020

Регистрација

 

ПО 01.05.2020

Членови на МСД-ЗСОХ, АИАМ, EDI of Macedonia (со доказ за платена членарина за 2020 г.) 55 EUR/
3.380 ден
70 EUR/
4.300 ден
95 EUR/
5.840 ден
Учесници кои не се членови
на здруженијата
80 EUR/
4.920 ден
100 EUR/
6.150 ден
125 EUR/
7.690 ден
*Специјализанти, Студенти
и друга придружба
30 EUR/
1.850 ден
50 EUR/
3.080 ден
60 EUR/
3.690 ден

ЦЕНИТЕ СЕ СО ВКЛУЧЕН ДДВ 18%

Ве молиме на уплатницата да наведете точно име и презиме за кого е уплатата и број на активна лиценца.

Студентите и специјализантите потребно е да достават потврда од факултетот/клиниката на денот на Конгресот.

Учесниците кои ќе уплатат рана котизација се потенцијални добитници во наградната игра за 2 (две) карти за свечаната вечера.

КОТИЗАЦИЈАТА ВКЛУЧУВА

Комплет Конгресни материјали

Присуство на свечено отворање

Присуство на сите научни сесии

ИД карта

Пристап во изложбениот простор

Сертификат со одобрени бодови

НАПОМЕНА:

* УЧЕСНИЦИТЕ КОИ ПЛАТИЛЕ ОД ОВАА ГРУПА НА КОТИЗАЦИЈА, ќе може да присуствуваат на сите настани на Конгресот, НЕ ИМ СЛЕДУВА КОНГРЕСЕН МАТЕРИЈАЛ, НО ЌЕ ДОБИЈАТ СЕРТИФИКАТ ЗА ПРИСУСТВО.

ЗА УЧЕСНИЦИТЕ КОИ ПЛАТИЛЕ КОТИЗАЦИЈА СЕ НАПЛАТУВА 20€ ПО ЛИЦЕ, ЗА ПРИСУСТВОТО НА СВЕЧЕНА ВЕЧЕРА.

ЗА СИТЕ ОСТАНАТИ ПОСЕТИТЕЛИ, КОИ НE ПЛАТИЛЕ КОТИЗАЦИЈА, ЗА ПРИСУСТВОТО НА СВЕЧЕНА ВЕЧЕРА СЕ НАПЛАТУВА 30€ ПО ЛИЦЕ.

** СИТЕ УПЛАТИ МОРА ДА СЕ ЗАВРШЕНИ ПРЕД КОНГРЕСОТ ИЛИ ПРЕД СВЕЧЕНАТА ВЕЧЕРА!!!

 

Уплатите се извршуваат на следната жиро сметка:

Глобал Нет АДВ

Жиро сметка: 200-0031649772-96, Стопанска банка а.д. Скопје

Цел на плаќање: “Регистрација за 2 Конгрес ЕДИМПЛАНТ – 2020”